Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Topfitte selectie bezorgt Stevens luxeproblemen

Topfitte selectie bezorgt Stevens luxeproblemen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 september 2008 – PSV is als enige van de drie topclubs in Nederland blessurevrij. Waar veel spelers in Rotterdam en Amsterdam sukkelen met blessures kan de medische staf in Eindhoven bij wijze van spreken op vakantie. Trainer Huub Stevens beschikt voor het duel van zaterdag tegen FC Volendam over een bijna geheel fitte selectie. Alleen reservedoelman Bas Roorda is door een duimblessure voorlopig niet inzetbaar. Jan Kromkamp is daarentegen weer volledig fit na maandenlang blessureleed.

Een verklaring voor het geringe aantal blessuregevallen heeft Stevens niet. Hij houdt het op toeval. "We hebben een bepaalde voorbereiding gehad, maar daarin hebben we niets anders gedaan dan anders. Ook in het verleden heb ik bij andere clubs op bepaalde momenten wel eens iedereen aan boord gehad. Maar over vier weken kan het wel weer heel anders zijn, dat is toch nooit te voorspellen", weet de Limburger in het Algemeen Dagblad. 

Lazovic slachtoffer van topfitte selectie

Door het uitblijven van blessuregevallen 'kampt' Stevens met een luxeprobleem. Een aantal zit op de bank, sommigen zelfs niet eens bij de selectie. "Als spelers hun best doen, zal ik altijd uitleggen waarom ik bepaalde keuzes maak. Iemand die hard werkt, verdient dat gewoon", stelt Stevens hen gerust.

Danko Lazovic moet momenteel knokken voor zijn plaats. De vorig seizoen voor 6,5 miljoen euro overgekomen Serviër was de afgelopen wedstrijden wisselspeler. Het temperament van de aanvaller kwam laatst op een training ten uiting. "Dat vind ik helemaal niet erg", zegt de trainer over de woordenwisseling die hij had met zijn speler. "Gelukkig maar dat er iets gebeurt, zou ik zeggen. Beleving en emoties horen bij het voetbal. Ik heb Danko alleen duidelijk gemaakt dat als ik wat zeg dat het in het belang van de ploeg is. Ik vind juist dat hij heel goed met de situatie omgaat."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd