Janssen: "Been ziet het niet in mij zitten"

23 september 2008, 11:02   Bijgewerkt: 23 september 2008, 11:10

De rol van Tim Janssen bij NEC lijkt uitgespeeld. De jonge aanvaller is blessurevrij, maar zat tijdens de afgelopen wedstrijden tegen Dinamo Boekarest en SC Heerenveen niet eens bij de selectie van coach Mario Been.

Voorlopig moet Janssen proberen om via Jong NEC een terugkeer bij het eerste elftal af te dwingen. Of dat lukt, betwijfelt de spits echter. "Ik blijf mijn stinkende best doen, maar soms denk ik wel eens dat vier doelpunten in één wedstrijd nog niet voldoende zijn om verandering in mijn situatie te brengen. De trainer moet het in mij zien. Dat is op dit moment niet het geval", verzucht hij in De Gelderlander.

Coach Mario Been zit met de situatie in zijn maag. Hij sluit zelfs niet uit dat de 22-jarige aanvaller, die een jaar geleden voor veel geld overgenomen werd van RKC Waalwijk, in januari vertrekt uit De Goffert. "Ik zal een speler niet snel laten vallen. Je mag van mij best eens een slechte dag hebben. Die heb ik er meer gehad dan al die gasten bij elkaar. Maar je moet wel altijd je best doen. Op dit moment zit Tim niet bij de selectie. Ik gun iedereen alles. Maar tegelijkertijd zal ik ook keuzes moeten maken. Misschien moeten we in de winterstop bekijken wat het beste voor Tim is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen