Groninger Stenman niet in actie tegen Heracles

19 september 2008, 15:02   Bijgewerkt: 19 september 2008, 15:09

Fredrik Stenman doet zaterdag niet mee in de competitiewedstrijd van FC Groningen tegen Heracles Almelo. De linksback heeft last van zijn enkel. Verder ontbreken ook Ondrej Svejdik, Martijn Meerdink en Jeroen Veldmate wegens blessures.

De plek van Stenman wordt ingenomen door Shkodran Metaj, Tom Hiariej of Matias Cahais. "Maar wie er ook als linksachter gaat spelen, we moeten het elftal dus in ieder geval op één plek aanpassen", is de droge conclusie van coach Ron Jans.

FC Groningen staat na zeges op Vitesse en FC Utrecht gedeeld aan kop in de Eredivisie. Tegen Heracles verwacht Jans meer tegenstand dan in de voorgaande duels. "Ik begin aan mijn zevende seizoen als trainer van FC Groningen en wist ook al langer dat makkelijke wedstrijden niet bestaat. Toch is het zeker zo dat Heracles in de praktijk meer weerstand kan bieden dan Vitesse en Utrecht. Bij die clubs ontbraken er nog veel spelers en Heracles is wat dat betreft een stukje verder. Daar is eigenlijk wel duidelijk wie er wel en niet spelen", zegt hij op de clubsite van Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen