Willem II-coach Jonker: "Nog 25 punten te gaan"

19 september 2008, 11:38   Bijgewerkt: 19 september 2008, 11:45

Willem II kent dit seizoen een droomstart in de Eredivisie. Met zes punten uit de eerste twee wedstrijden is de ploeg uit Tilburg, die vooraf gezien werd als kandidaat voor degradatie, voorlopig één van de koplopers. Maar het is nog te vroeg om achterover te leunen, waarschuwt coach Andries Jonker op de website van zijn club.

"Met zes punten uit twee duels is het ontspannen werken, maar we realiseren ons heel goed dat het ook omgekeerd had kunnen zijn", zegt de 45-jarige trainer van de Tricolores. "Elk punt dat er de komende weken bij komt, is in dat opzicht een bonuspunt. Maar wij zullen eerst nog 25 punten moeten verzamelen voordat we kunnen ontspannen. We blijven dus realistisch en met beide benen op de grond."

Jonker hoopt vanavond, op bezoek bij FC Utrecht, wederom een goed resultaat neer te kunnen zetten. "Een goede wedstrijd in Utrecht met veel strijd en inzet, en met hopelijk een positief resultaat, zal er ongetwijfeld voor zorgen dat een week later, thuis tegen AZ, het stadion opnieuw zal zijn uitverkocht. Dat zou toch mooi zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen