HSV stelt teleur, Man City zegeviert dankzij Jô

Koen Freriks
18 september 2008, 21:19   Bijgewerkt: 18 september 2008, 22:59

Hamburger SV heeft donderdag in de UEFA Cup niet kunnen winnen van Unirea Urziceni. De Roemenen hielden de koploper uit de Duitse Bundesliga verrassend op 0-0. Bij HSV, getraind door Martin Jol, deed Oranje-international Nigel de Jong de hele wedstrijd mee. 

Doelpunten bleven dus uit, wat opmerkelijk was gezien de grote kansen die beide ploegen kregen. Zo trof HSV via David Jarolim en Piotr Trochowski de lat en verzuimde Urinea fouten van miljoenenaankoop Alex Silva af te maken. 

Omonia Nicosia-Manchester City 1-2

Het vermogende en ambitieuze Manchester City kwam aanvankelijk niet echt uit de verf op bezoek bij de Roemenen. Jô had zijn ploeg twee keer op voorsprong kunnen zetten, maar was niet scherp in de afronding. 

Daarvan profiteerde de thuisploeg, ook al was dat tegen de verhouding in. Klodian Duro opende vanuit een vrije trap de score. Jô had zich in de rust blijkbaar voorgenomen revanche te nemen op zichzelf. De Braziliaan benutte een reboud (1-1) en verzorgde een kwartier voor tijd ook nog voor de winnende treffer (2-1). 

SK Brann - Deportivo la Coruña (2-0)

SK Brann bevestigde tegen Deportivo la Coruña niet alleen over de typisch Noorse stugheid te beschikken. Ook in aanvallend opzicht was de thuisploeg de betere partij tegen de Spaanse Primera Division-club. Dat het slechts bij twee treffers bleef, valt nog mee. Depor staat over twee weken voor een bijna onmogelijke klus om alsnog de groepsfase te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen