Kalmar wil minimaal gelijkspel tegen Feyenoord

Ger
18 september 2008, 10:43

Viktor Elm ziet kansen voor Kalmar FF om de volgende ronde van de UEFA Cup te bereiken. De Zweedse club moet zich dan wel in een dubbele confrontatie zien te ontdoen van Feyenoord. Donderdag wacht de eerste ontmoeting in De Kuip.

De 22-jarige Elm is de middelste van drie broers in het elftal van Kalmar FF. De Zweed is inmiddels vastgelegd door SC Heerenveen en zal in januari aansluiten bij de Friese club. Op de website van Feyenoord laat Elm weten onder de indruk te zijn van De Kuip. "In Zweden hebben we niet van zulke grote stadions, ze komen niet eens in de buurt."

Kalmar is volgens Elm met duidelijke intenties naar Nederland gekomen. "We weten dat Feyenoord een goed team heeft en dat ze de laatste wedstrijd met 5-0 hebben gewonnen. Maar we zijn voorbereid en hier gekomen om de volgende ronde te halen. Hopelijk winnen we. Het zal zwaar worden, maar we gaan donderdagavond voor op zijn minst een gelijkspel. We hebben lange spelers met veel kracht en loopvermogen. Het is behoorlijk lastig spelen tegen ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen