PSV bereidt zich voor achter gesloten deuren

Ger
12 september 2008, 16:02

Achter gesloten deuren heeft PSV zich vrijdag voorbereid op de thuiswedstrijd tegen Sparta van zaterdagavond. Trainer Huub Stevens koos er bij wijze van uitzondering voor om in het Philips-stadion te trainen. "Ik heb het ook bijna nooit gedaan, maar nu vonden wij dit het beste", aldus de oefenmeester.

Stevens stond - net als de coaches van de andere topclubs - afgelopen week met een uitgeklede selectie op het veld. "We hebben de spelers tien dagen niet bij elkaar gehad", verwees Stevens naar de uitstroom van zijn internationals voor de WK-kwalificatie. "We willen hun toch iets duidelijk maken van wat er zaterdag wordt gevraagd."

Alle internationals zijn fit teruggekeerd van de interlandverplichtingen. Stevens heeft dan ook een fitte selectie tot zijn beschikking. De oefenmeester mist alleen Nordin Amrabat, die vrijdag een schorsing van twee wedstrijden accepteerde voor een overtreding op Feyenoorder Nicky Hofs in het duel om de Johan Cruijff Schaal.

De landskampioen won het eerste competitieduel eenvoudig met 5-1 van FC Utrecht en neemt al na één speelronde de koppositie in de eredivisie in. Tegenstander Sparta was in eigen huis kansloos tegen ADO Den Haag (2-5). Toch wil Stevens nog niet vooruitpraten over het Champions League-duel, volgende week dinsdag tegen Atletico Madrid. "Sparta zal niet nog een keer willen verliezen met 2-5. We richten ons eerst op deze wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen