Uitblinker Afellay: "Ga er vanuit dat ik bij PSV blijf"

31 augustus 2008, 07:30   Bijgewerkt: 1 september 2008, 09:25

In Eindhoven houdt men de komende dagen het hart vast. Tegen FC Utrecht bleek zaterdag eens te meer dat Ibrahim Afellay de grote regisseur is van dit PSV, maar zo lang de transfermarkt open is blijft de mogelijkheid bestaan dat de middenvelder vertrekt. Afellay zelf houdt zich daar echter zo weinig mogelijk mee bezig.

"Ik ga er vanuit dat ik gewoon bij PSV blijf", zei de middenvelder na de wedstrijd tegen FC Utrecht (1-5) tegen FCUpdate.nl. "Of ik een vertrek uitsluit? Nou nee, iedereen weet dat in de voetballerij alles mogelijk is. Maar ik ga er niet vanuit dat ik weg ga."

Dat Afellay lekker in zijn vel zit, bleek wel tegen FC Utrecht. De 22-jarige middenvelder was met afstand de beste man van het veld, scoorde twee fraaie goals en verzorgde de assist voor het eerste doelpunt van Danny Koevermans. "Ja, het moet niet gekker worden hè", lacht de aanvallende middenvelder, die hiermee in één wedstrijd zijn volledige doelpuntenproductie van vorig seizoen (twee) evenaarde.

"Maar dat ik nu twee keer scoorde, is eigenlijk bijzaak", vervolgt hij. "Het belangrijkste is dat we als collectief goed gespeeld hebben, ook de nieuwe jongens verdienen een groot compliment. We hebben het als PSV nooit gemakkelijk in Utrecht, dus ik ben blij dat we deze wedstrijd achter de rug hebben. Hoe ver PSV dit seizoen kan komen? Nou, dan moet nog blijken. Maar als we blijven spelen zoals vandaag, zijn we voor iedere tegenstander in ieder geval heel moeilijk te bestrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen