Pavlyuchenko: "Ik vertrek naar Tottenham Hotspur"

26 augustus 2008, 22:56

Roman Pavlyuchenko vertrekt naar de Premier League. De spits van de Spartak Moskou en de Russische nationale ploeg staat op het punt om een contract te tekenen bij Tottenham Hotspur, zo meldt hij althans zelf op de website van de UEFA.

Pavlyuchenko vertelt op de Russische versie van de UEFA-site dat hij niet met de selectie van Spartak afgereisd is naar Oekraïne, voor de CL-return tegen Dinamo Kiev. "Ik ben nog in Moskou en speel niet in Kiev, omdat ik naar Tottenham Hotspur ga", is de duidelijke taal van de 26-jarige spits. "Momenteel wacht ik nog op mijn visum. Als dat binnen is, ga ik naar Londen om mijn contract te tekenen."

Eduard Nisenboim, de woordvoerder van Spartak, ontkent dat de transfer van de spits in kannen en kruiken is. "Maar ik kan wel bevestigen dat er een mondelinge overeenkomst is. De laatste details moeten echter nog op papier gezet worden."

Pavlyuchenko was één van de revelaties van het afgelopen Europees kampioenschap. Hij scoorde drie doelpunten, waaronder het openingsdoelpunt in de kwartfinale tegen Nederland. Eerder baarde hij al opzien door twee keer te scoren in de cruciale EK-kwalificatiewedstrijd in Moskou tegen Engeland (2-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen