Luciano eerste doelman bij FC Groningen

Ger
22 augustus 2008, 12:38   Bijgewerkt: 22 augustus 2008, 12:45

FC Groningen-trainer Ron Jans gaat het nieuwe seizoen in met Luciano da Silva als eerste doelman. De Braziliaan krijgt de voorkeur boven Brian van Loo, die de afgelopen voetbaljaargang nog de eerste keus was onder de lat.

Luciano keepte donderdag de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding tegen AEK Athene (2-1 verlies). "In het begin van de voorbereiding heb ik al aangegeven dat degene die deze wedstrijd zou keepen, de eerste doelman is voor de start van de competitie", aldus Jans op de website van FC Groningen. "En de keuze is gevallen op Luciano. Het is de moeilijkste beslissing geweest in de tijd dat ik trainer ben bij FC Groningen."

"We hebben alles meegewogen. Hoe de keepers hebben gepresteerd in de voorbereiding. Wat Brian van Loo een heel seizoen lang heeft laten zien, de mogelijkheden naar de toekomst toe. Qua niveau ontlopen beiden elkaar maar weinig, maar het zijn wel twee totaal verschillende doelmannen. Het is nu aan Luciano om het waar te maken en Brian zal op dit moment door de zure appel heen moeten bijten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen