Adriaanse en Opdam met anderhalf been in UEFA Cup

14 augustus 2008, 20:53   Bijgewerkt: 14 augustus 2008, 21:14

Red Bull Salzburg is zo goed als zeker van een plek in het hoofdtoernooi van de UEFA Cup. De Oostenrijkse formatie van coach Co Adriaanse, Barry Opdam en Robin Nelisse won donderdag in Litouwen met 1-4 van FK Suduva Marijampole, waardoor de return over twee weken in Salzburg een formaliteit geworden is. 

Salzburg, met Opdam in de basis en Nelisse op de reservebank, begon slecht aan de wedstrijd tegen de Litouwers. De thuisclub kwam na een half uur op 1-0, maar daarna stelden de mannen van Adriaanse orde op zaken. Door goals van Sekagya, Janko (2) en Mahop werd de achterstand omgebogen in een 1-4 voorsprong. 

In tegenstelling tot Salzburg, moet VfB Stuttgart over twee weken nog wél vol aan de bak om de UEFA Cup te halen. De thuiswedstrijd tegen Gyor eindigde in 'slechts' 2-1 voor de Duitsers, waardoor er in de terugwedstrijd nog alles mogelijk is. Bij Stuttgart ontbrak overigens de licht geblesseerde Khalid Boulahrouz.

Ook Rosenborg BK, de ploeg die NAC Breda uitschakelde, staat nog voor een lastige klus. De Noren verloren de heenwedstrijd tegen Djurgardens met 2-1 en moeten hierdoor de return in Trondheim winnen, om uitschakeling te voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen