Trefzekere Esajas toch schlemiel bij Sheff Wed

12 augustus 2008, 23:39

Etienne Esajas was dinsdag de absolute man van de wedstrijd in de Carling Cup-wedstrijd tussen zijn Sheffield Wednesday en Rotherham. Toch zal de oud-Vitessenaar een zuur gevoel overgehouden hebben aan de bekerwedstrijd.

Esajas leek de grote held van Sheffield te worden. Zijn eerste goal, in de veertiende minuut, werd amper zestig seconden later teniet gedaan door een treffer van Rotherham-speler Rhodes, maar in de 27ste minuut van de verlenging leek Esajas zijn formatie alsnog de zege te bezorgen. Dankzij een benutte vrije trap van de Nederlander kwam Sheff Wed op 2-1 en leek het duel beslist. Rotherham vocht zich echter terug naar 2-2, waarna een strafschoppenserie de beslissing moest brengen. Hierin miste Esajas, waardoor de zege alsnog naar de bezoekers ging.