Nijmeegse medische staf maakt overuren

Nijmeegse medische staf maakt overuren

6 augustus 2008 – NEC kampt deze week met een blessuregolf. De Nijmeegse club zag de afgelopen dagen maar liefst vijf spelers in de ziekenboeg terecht komen. Patrick Pothuizen heeft een een scheurtje in zijn rechterachillespees en moet de competitiestart sowieso missen. 

De ervaren stopper hoeft niet onder het mes, maar is wel drie tot zes weken uit de roulatie. Een ander zorgenkindje is Rutger Worm. De blonde aanvaller heeft zijn rechterenkelband beschadigd en is twee tot vier weken niet inzetbaar. 

Twee andere spelers hebben minder ernstige blessures. Mark van den Boogaart zal wegens overbelasting van zijn rechterhamstring ongeveer een week rustig aan moeten doen. Onderzoek moet uitwijzen wat de aard van de kwetsuur van Dominique Scholten is. De middenvelder heeft een kneuzing in zijn rechterknie. 

Ook Bas Sibum liet de afgelopen dagen de groepstrainingen schieten. De middenvelder is echter bijna hersteld van een pijnlijke wreef en is woensdag tegen Germinal Beerschot waarschijnlijk weer inzetbaar.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 3 augustus 2020

  2. zondag 2 augustus 2020