Heerenveen rekent nog steeds op vertrek Bradley

22 juli 2008, 11:05   Bijgewerkt: 22 juli 2008, 11:12

Bij SC Heerenveen gaat men er nog altijd vanuit dat Michael Bradley komend seizoen niet meer tot de selectie behoort. De Amerikaan, wiens contract in 2009 afloopt, aast op een transfer naar de Duitse of Engelse competitie. En hoewel er nog altijd geen concrete belangstelling is, rekent Heerenveen er op dat Bradley vertrekt.

"Bradley zijn naam komt op lijstjes van diverse clubs voor", zegt Heerenveen-directeur Yme Kuiper op de officiële website van de club uit Friesland.

"Zijn vertrek is een beetje afhankelijk van derden. Als bij andere clubs spelers vertrekken gaat de bal rollen, maar ook als Bradley op de Olympische Spelen goed presteert zal er belangstelling zijn. Wij gaan er op dit moment van uit dat Bradley in het nieuwe seizoen niet meer voor ons speelt", besluit Kuiper. Bradley (20) was vorig seizoen met vijftien doelpunten clubtopscorer van SC Heerenveen.

Eerder deze zomer vertrokken ook Gianni Zuiverloon (West Bromwich Albion) en Miralem Sulejmani (Ajax) uit het Abe Lenstra Stadion. Daar tegenover staat de komst van Bonaventure Kalou. De Afrikaan tekende maandag een tweejarig contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen