Pranjic en Bradley hopen ook op transfer

Ger
9 juli 2008, 11:54

In navolging van Miralem Sulejmani en Gianni Zuiverloon azen ook Danijel Pranjic en Michael Bradley deze zomer op een vertrek bij SC Heerenveen. Concrete belangstelling voor het duo is er echter nog niet.

Pranjic hoopt zijn goede EK-optreden te verzilveren met een transfer naar een grote club. "Ik ben klaar voor een volgende stap", zegt de middenvelder tegen het AD. "Vorig jaar heb ik mijn verbintenis verlengd tot de zomer van 2012, maar ik wil hogerop. Als de club mij verkoopt, hoef ik geen aandeel van de afkoopsom te hebben, dat heb ik zo laten vastleggen."

Ook Bradley staat open voor een transfer. "Ik wil naar een grote competitie, omdat ik voel dat ik er klaar voor ben. Bovendien loopt volgend jaar mijn contract af, dan vangt de club niets voor me", aldus de Amerikaan.

"Er wordt zo links en rechts naar onze spelers geïnformeerd, maar ik acht de kans aanwezig dat Bradley en ook Pranjic gewoon bij ons blijven", vertelt directeur Yme Kuiper. "Financieel gezien zou het slim zijn om vooral Bradley te verkopen, maar we moeten bij Heerenveen ook zeker de sportieve balans bewaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen