Live: Oranje-dagboek #15

08:21

Valentijn Driessen en Johan Derksen vinden dat Oranje niet bang hoeft te zijn voor de Argentijnen. Zij denken dat het Nederlanfs elftal de kwartfinales gemakkelijk moet overleven.

08:23

Het is nog niet duidelijk of er een Nederlandse afvaardiging aanwezig is bij de wedstrijd tussen Nederland en Argentinië. Dat laat de regering afhangen van de beslissing van de tegenstander.

08:24

Piet de Visser zou graag zien dat Louis van Gaal zijn systeem nog verandert tijdens het WK. Daarnaast wil hij Steven Berghuis in de basis en blijkt de scout fan van Andries Noppert.

10:17

Valentijn Driessen heeft het opgenomen voor analist Marco van Basten, die vanwege zijn negatieve houding ten opzichte van Oranje veel kritiek krijgt. Driessen steunt Van Basten.

10:19

Andries Noppert, Frenkie de Jong en Virgil van Dijk kijken uit naar de kwartfinale tegen Argentinië. De internationals van Oranje hebben vertrouwen in een goed resultaat tegen de Zuid-Amerikanen.

10:21

Volgens de analisten van ESPN is het een goede zaak dat bondscoach Louis van Gaal geduldig is geweest met Memphis Depay, die tegen de Verenigde Staten zijn eerste doelpunt maakte.

14:32

Ronald de Boer vindt het jammer dat er zo weinig Oranjefans in Qatar zijn om het Nederlands elftal te steunen.