Live verslag AZ - Vitesse

DOELPUNT AZ!

• 88'
      Doelpunt! AZ 6, Vitesse 1. Schot met rechts van Jesper Karlsson (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel.
  • 86'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Marcus Steffen (Vitesse) van heel dichtbij gaat net iets te hoog uit een corner.
  • 86'
    Corner voor Vitesse. De bal gaat via Bruno Martins Indi over de achterlijn.
  • 85'
    Schot met links van Zakaria Aboukhlal (AZ) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 84'
    Schot met rechts van Tijjani Reijnders (AZ) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Jesper Karlsson met een steekpass.
  • 83'
    Kopbal van Adrian Grbic (Vitesse) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Riechedly BAZoer.
  • 82'
       Wissel bij Vitesse. Marcus Steffen komt in het veld voor Sondre Tronstad.
  • 80'
       Wissel bij AZ. Yukinari Sugawara komt in het veld voor Pantelis Hatzidiakos.
  • 79'
    Buitenspel AZ. Zakaria Aboukhlal met de pass, maar Håkon Evjen staat buitenspel.
  • 79'
    Doelpoging van Zakaria Aboukhlal (AZ)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.

DOELPUNT VITESSE!

• 77'
      Doelpunt! AZ 5, Vitesse 1. Riechedly BAZoer (Vitesse) uit een vrije trap, Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 76'
    Overtreding van Sam Beukema (AZ).
  • 76'
    Riechedly BAZoer (Vitesse) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, AZ 3, Vitesse 0.
  • 45' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Loïs Openda (Vitesse) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Romaric Yapi met een voorzet.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Million Manhoef (Vitesse) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links.