Wedstrijd afgelopen, PEC Zwolle 1, N.E.C. 1.

Eerste helft afgelopen, PEC Zwolle 1, N.E.C. 1.
    Overtreding van Siemen Voet (PEC Zwolle).
  • 45'
    Elayis Tavsan (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
    Mustafa Saymak (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 44'
    Overtreding van Calvin Verdonk (N.E.C.).
  • 43'
    Schot met links van Elayis Tavsan (N.E.C.) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Javier Vet.
  • 42'
    Schot met rechts van Daishawn Redan (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Mustafa Saymak.
  • 41'
    Souffian El Karouani (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 41'
    Overtreding van Eliano Reijnders (PEC Zwolle).
  • 41'
      Javier Vet (N.E.C.) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 40'
    Overtreding van Javier Vet (N.E.C.).
  • 40'
  • 35'
    Doelpoging van Bram van Polen (PEC Zwolle)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Pelle Clement met een voorzet.
  • 34'
    Corner voor PEC Zwolle. De bal gaat via Cas Odenthal over de achterlijn.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Calvin Verdonk (N.E.C.) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Lasse Schöne.

DOELPUNT PEC!

• 26'
      Doelpunt! PEC Zwolle 1, N.E.C. 1. Schot met rechts van Daishawn Redan (PEC Zwolle) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Mustafa Saymak.
  • 26'
    Schot met rechts van Mustafa Saymak (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Daishawn Redan.