Wedstrijd afgelopen, Go Ahead Eagles 0, N.E.C. 2.

Eerste helft afgelopen, Go Ahead Eagles 0, N.E.C. 2.
    Overtreding van Jordy Bruijn (N.E.C.).
  • 44'
    Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
    Schot met rechts van Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 39'
      Dirk Proper (N.E.C.) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 39'
    Overtreding van Dirk Proper (N.E.C.).
  • 39'
    Mats Deijl (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
    Doelpoging van Elayis Tavsan (N.E.C.)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 39'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Schot met rechts van Jordy Bruijn (N.E.C.) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Elayis Tavsan.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Iñigo Córdoba (Go Ahead Eagles) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Mats Deijl met een voorzet.

DOELPUNT NEC!

• 36'
    Doelpunt! Go Ahead Eagles 0, N.E.C. 2. Jordy Bruijn (N.E.C.) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 35'
    Strafschop N.E.C.. Cas Odenthal lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 35'
    Strafschop veroorzaakt door Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 35'
    Overtreding van Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles).
  • 35'
    Elayis Tavsan (N.E.C.) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 33'
    Corner voor N.E.C.. De bal gaat via Jay Idzes over de achterlijn.
  • 31'
    Overtreding van Mats Deijl (Go Ahead Eagles).
  • 31'
    Magnus Mattsson (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 29'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Isac Lidberg (Go Ahead Eagles) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Iñigo Córdoba met een voorzet.