•
    Wedstrijd afgelopen, N.E.C. 2, SC Cambuur 3.

DOELPUNT CAMBUUR!

• 51'
      Doelpunt! N.E.C. 2, SC Cambuur 2. Schot met rechts van Roberts Uldrikis (SC Cambuur) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek vanuit een dood spelmoment.
  • 51'
    Schot met rechts van Robin Maulun (SC Cambuur) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 50'
    Roberts Uldrikis (SC Cambuur) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
    Overtreding van Iván Márquez (N.E.C.).
  • 48'
    Overtreding van Mees Hoedemakers (SC Cambuur).
  • 48'
    Jordy Bruijn (N.E.C.) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45'
    Corner voor N.E.C.. De bal gaat via Mees Hoedemakers over de achterlijn.
  • 45'
      Tweede helft begint N.E.C. 2, SC Cambuur 1.

DOELPUNT NEC!

• 35'
      Doelpunt! N.E.C. 2, SC Cambuur 1. Schot met rechts van Ali Akman (N.E.C.) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Calvin Mac-Intosch (SC Cambuur) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Issa Kallon.
  • 31'
    Kopbal van Roberts Uldrikis (SC Cambuur) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Nick Doodeman met een voorzet.

• 30'
      Doelpunt! N.E.C. 1, SC Cambuur 1. Kopbal van Edgar Barreto (N.E.C.) vanaf de linkerkant van het doelgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Lasse Schöne met een voorzet uit een corner.
  • 29'
    Corner voor N.E.C.. De bal gaat via Sonny Stevens over de achterlijn.
  • 29'
    Schot met rechts van Bart van Rooij (N.E.C.) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Souffian El Karouani met een voorzet.
  • 28'
    Corner voor N.E.C.. De bal gaat via Doke Schmidt over de achterlijn.
  • 28'
    Schot met links van Cas Odenthal (N.E.C.) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 27'
    Corner voor N.E.C.. De bal gaat via Alex Bangura over de achterlijn.
  • 23'
    Hands van Jordy Bruijn (N.E.C.).
  • 23'
    Overtreding van Robin Maulun (SC Cambuur).
  • 23'
    Elayis Tavsan (N.E.C.) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 20'
    Corner voor SC Cambuur. De bal gaat via Mattijs Branderhorst over de achterlijn.
  • 19'
    Schot met links van Mees Hoedemakers (SC Cambuur) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Doke Schmidt.
  • 17'
    Schot met links van Jordy Bruijn (N.E.C.) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 17'
    Doelpoging van Magnus Mattsson (N.E.C.)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.