Wedstrijd afgelopen, FC Twente 1, N.E.C. 2.

Tweede helft afgelopen, FC Twente 1, N.E.C. 2.
    Virgil Misidjan (FC Twente) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 90' +3
    Overtreding van Edgar Barreto (N.E.C.).
  • 90' +2
    Doelpoging van Julio Pleguezuelo (FC Twente)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Michal Sadílek.
  • 90' +2
      Cas Odenthal (N.E.C.) krijgt een gele kaart.
  • 90' +2
  • 90' +2
    Ricky van Wolfswinkel (FC Twente) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Luka Ilic (FC Twente) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts uit een corner.
  • 90'
    Corner voor FC Twente. De bal gaat via Cas Odenthal over de achterlijn.
  • 90'
    Doelpoging van Gijs Smal (FC Twente)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 89'
    Buitenspel N.E.C.. Ole Romeny met de pass, maar Jonathan Okita staat buitenspel.
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Robin Pröpper (FC Twente) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Michal Sadílek vanuit een dood spelmoment.
  • 88'
  • 88'
    Virgil Misidjan (FC Twente) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 86'
       Wissel bij FC Twente. Luka Ilic komt in het veld voor Jesse Bosch.
  • 86'
    Corner voor N.E.C.. De bal gaat via Jesse Bosch over de achterlijn.
  • 83'
      Javier Vet (N.E.C.) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 83'
    Robin Pröpper (FC Twente) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 83'
    Overtreding van Javier Vet (N.E.C.).
  • 82'
    Overtreding van Ole Romeny (N.E.C.).
  • 82'
    Julio Pleguezuelo (FC Twente) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 81'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Denilho Cleonise (FC Twente) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Virgil Misidjan.
  • 80'
    Corner voor N.E.C.. De bal gaat via Lars Unnerstall over de achterlijn.
  • 79'
    Corner voor N.E.C.. De bal gaat via Robin Pröpper over de achterlijn.
  • 77'
    Schot met rechts van Robin Pröpper (FC Twente) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.

DOELPUNT NEC!

DOELPUNT TWENTE!

• 57'
      Doelpunt! FC Twente 1, N.E.C. 1. Schot met rechts van Virgil Misidjan (FC Twente) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Ricky van Wolfswinkel.
  • 55'
    Corner voor FC Twente. De bal gaat via Bart van Rooij over de achterlijn.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Daan Rots (FC Twente) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 53'
    Doelpoging van Virgil Misidjan (FC Twente)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Michal Sadílek.
  • 52'
    Schot met links van Elayis Tavsan (N.E.C.) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Jonathan Okita.
  • 51'
    Kopbal van Robin Pröpper (FC Twente) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Michal Sadílek met een voorzet.
  • 50'
      Souffian El Karouani (N.E.C.) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 50'
    Daan Rots (FC Twente) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 50'
    Overtreding van Souffian El Karouani (N.E.C.).
  • 50'
    Schot met rechts van Virgil Misidjan (FC Twente) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Michel Vlap.