Tweede helft afgelopen, Go Ahead Eagles 1, PSV 2.
  • 90' +5
    Corner voor Go Ahead Eagles. De bal gaat via Joël Drommel over de achterlijn.
  • 90' +5
    Schot met links van Isac Lidberg (Go Ahead Eagles) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Gerrit Nauber met een kopbal.
  • 90' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Bas Kuipers (Go Ahead Eagles) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links uit een directe vrije trap.
  • 90' +2
    Ogechika Heil (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +2
    Overtreding van Armando Obispo (PSV).
  • 90' +1
       Wissel bij Go Ahead Eagles. Yacine Bourhane komt in het veld voor Philippe Rommens.
  • 88'
    Doelpoging van Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Gerrit Nauber.
  • 86'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Cody Gakpo (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Carlos Vinícius na een snelle counter.

DOELPUNT PSV!

DOELPUNT GO AHEAD!

• 45'
      Eerste helft afgelopen, Go Ahead Eagles 0, PSV 1.
  • 42'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Warner Hahn over de achterlijn.
  • 42'
    Schot met rechts van Cody Gakpo (PSV) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Eran Zahavi.
  • 41'
    Doelpoging van Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ragnar Oratmangoen.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Marco van Ginkel (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Philipp Max met een voorzet uit een corner.
  • 39'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Joris Kramer over de achterlijn.
  • 38'
    Schot met links van André Ramalho (PSV) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Marco van Ginkel.
  • 36'
  • 36'
    Schot met links van Noni Madueke (PSV) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Eran Zahavi.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Philippe Rommens (Go Ahead Eagles) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Ragnar Oratmangoen.
  • 29'
    Schot met rechts van Bas Kuipers (Go Ahead Eagles) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Philippe Rommens.
  • 28'
    Doelpoging van Marc Cardona (Go Ahead Eagles)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Bas Kuipers.
  • 27'
    Overtreding van Philippe Rommens (Go Ahead Eagles).
  • 27'
    Ryan Thomas (PSV) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 26'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marc Cardona (Go Ahead Eagles) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Giannis-Foivos Botos.
  • 24'
    Buitenspel PSV. Noni Madueke met de pass, maar Eran Zahavi staat buitenspel.
  • 22'
      Philipp Max (PSV) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 22'
    Overtreding van Philipp Max (PSV).
  • 22'
    Iñigo Córdoba (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 21'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Gerrit Nauber over de achterlijn.
  • 21'
    Schot met rechts van Noni Madueke (PSV) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 20'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Bas Kuipers over de achterlijn.
  • 19'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Eran Zahavi (PSV) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Ritsu Doan met een voorzet.
  • 19'
    Doelpoging van Ritsu Doan (PSV)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Noni Madueke.
  • 18'
    Overtreding van Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles).
  • 18'
    Marco van Ginkel (PSV) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 17'
    Schot met rechts van Iñigo Córdoba (Go Ahead Eagles) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Giannis-Foivos Botos.
  • 16'
    Giannis-Foivos Botos (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.