•
    Wedstrijd afgelopen, PEC Zwolle 0, Ajax 2.

DOELPUNT AJAX!

• 66'
      Doelpunt! PEC Zwolle 0, Ajax 2. Kopbal van Sébastien Haller (Ajax) van heel dichtbij in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Steven Berghuis met een voorzet uit een corner.
  • 66'
    Corner voor Ajax. De bal gaat via Kostas Lamprou over de achterlijn.
  • 66'
    Schot met rechts van Noussair Mazraoui (Ajax) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Dusan Tadic.
  • 65'
    Schot met links van David Neres (Ajax) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Steven Berghuis.
  • 64'
    Doelpoging van Steven Berghuis (Ajax)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Noussair Mazraoui.
  • 64'
    Schot met rechts van Ryan Gravenberch (Ajax) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Jurriën Timber.
  • 62'
    Corner voor Ajax. De bal gaat via Siemen Voet over de achterlijn.
  • 59'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Slobodan Tedic (PEC Zwolle) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 59'
    Doelpoging van Kenneth Paal (PEC Zwolle)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Thomas van den Belt.
  • 58'
  • 58'
    Doelpoging van Jurriën Timber (Ajax)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 54'
    Corner voor Ajax. De bal gaat via Sam Kersten over de achterlijn.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Sam Kersten (PEC Zwolle) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Rico Strieder vanuit een dood spelmoment.
  • 50'
      Ryan Gravenberch (Ajax) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 50'
    Overtreding van Ryan Gravenberch (Ajax).
  • 50'
    Daishawn Redan (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 48'
      Daishawn Redan (PEC Zwolle) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 48'
    Overtreding van Daishawn Redan (PEC Zwolle).
  • 48'
    Jurriën Timber (Ajax) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
    Schot met rechts van Edson Álvarez (Ajax) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 45'
    Schot met links van Kenneth Paal (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 45'
      Tweede helft begint PEC Zwolle 0, Ajax 1.
  • 45'
       Wissel bij Ajax. David Neres komt in het veld voor Antony.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, PEC Zwolle 0, Ajax 1.
  • 45'
    Slobodan Tedic (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
    Overtreding van Jurriën Timber (Ajax).
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ryan Gravenberch (Ajax) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Dusan Tadic.
  • 37'
    Corner voor PEC Zwolle. De bal gaat via Edson Álvarez over de achterlijn.
  • 37'
    Doelpoging van Mees de Wit (PEC Zwolle)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 35'
    Corner voor PEC Zwolle. De bal gaat via Remko Pasveer over de achterlijn.
  • 35'
    Kopbal van Slobodan Tedic (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Bram van Polen met een voorzet.