• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, PSV 4, SC Cambuur 1.

DOELPUNT PSV!

• 90' +3
      Doelpunt! PSV 4, SC Cambuur 1. Schot met links van Olivier Boscagli (PSV) van buiten het strafschopgebied in de linkerbovenhoek uit een corner.
  • 90' +2
    Corner voor PSV. De bal gaat via Erik Schouten over de achterlijn.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Mees Hoedemakers (SC Cambuur) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 90'
    Overtreding van Ibrahim Sangaré (PSV).
  • 90'
    Michael Breij (SC Cambuur) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 89'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Doke Schmidt over de achterlijn.
  • 89'
    Doelpoging van Noni Madueke (PSV)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mario Götze.
  • 88'
    Corner voor SC Cambuur. De bal gaat via Joël Drommel over de achterlijn.
  • 88'
    Schot met links van David Sambissa (SC Cambuur) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Jamie Jacobs.
  • 86'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Yorbe Vertessen (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Bruma met een steekpass.
  • 83'
    Schot met rechts van Jordan Teze (PSV) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Bruma.
  • 82'
    Doelpoging van Mario Götze (PSV)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 82'
    Doelpoging van Bruma (PSV)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 82'
    Doelpoging van Bruma (PSV)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mario Götze.
  • 81'
    Corner voor SC Cambuur. De bal gaat via Yorbe Vertessen over de achterlijn.
  • 81'
    Corner voor SC Cambuur. De bal gaat via Philipp Mwene over de achterlijn.
  • 75'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jordan Teze (PSV) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Mario Götze.
  • 73'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ibrahim Sangaré (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek uit een corner.
  • 73'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Alex Bangura over de achterlijn.
  • 72'
       Wissel bij SC Cambuur. David Sambissa komt in het veld voor Issa Kallon , die niet verder kan door een blessure.
  • 71'
    Hands van Issa Kallon (SC Cambuur).
  • 69'
    Overtreding van Jordan Teze (PSV).
  • 69'
    Issa Kallon (SC Cambuur) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 68'
       Wissel bij PSV. Mario Götze komt in het veld voor Davy Pröpper.
  • 68'
       Wissel bij PSV. Ibrahim Sangaré komt in het veld voor Marco van Ginkel.
  • 67'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Marco van Ginkel (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Ryan Thomas met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 67'
    Overtreding van Michael Breij (SC Cambuur).
  • 67'
    Philipp Mwene (PSV) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 66'
       Wissel bij SC Cambuur. Mitchel Paulissen komt in het veld voor Robin Maulun.

DOELPUNT CAMBUUR!

• 65'
      Doelpunt! PSV 3, SC Cambuur 1. Schot met links van Alex Bangura (SC Cambuur) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Issa Kallon.
  • 63'
    Schot met links van Davy Pröpper (PSV) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Noni Madueke.
  • 63'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Noni Madueke (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Jordan Teze.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Marco van Ginkel (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Ryan Thomas met een voorzet uit een corner.
  • 60'
  • 60'
    Doelpoging van Olivier Boscagli (PSV)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 60'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Sonny Stevens over de achterlijn.
  • 60'
    Schot met links van Bruma (PSV) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Noni Madueke.
  • 59'
  • 57'
       Wissel bij SC Cambuur. Sam Hendriks komt in het veld voor Tom Boere.
  • 55'
    Doke Schmidt (SC Cambuur) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 55'
    Overtreding van Yorbe Vertessen (PSV).
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Michael Breij (SC Cambuur) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Jamie Jacobs.
  • 50'
  • 50'
    Philipp Mwene (PSV) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Bruma (PSV) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Marco van Ginkel.

• 20'
      Doelpunt! PSV 2, SC Cambuur 0. Schot met rechts van Eran Zahavi (PSV) van buiten het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Bruma.