Tweede helft afgelopen, FC Utrecht 4, Sparta Rotterdam 0.

DOELPUNT UTRECHT!

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, FC Utrecht 1, Sparta Rotterdam 0.
  • 45' +2
    Vito van Crooij (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45' +2
    Overtreding van Willem Janssen (FC Utrecht).
  • 43'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Abdou Harroui over de achterlijn.
  • 41'
    Schot met rechts van Hidde ter Avest (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Adil Auassar (Sparta Rotterdam) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 38'
    Lennart Thy (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 38'
    Overtreding van Adam Maher (FC Utrecht).
  • 37'
    Buitenspel FC Utrecht. Bart Ramselaar met de pass, maar Adrián Dalmau staat buitenspel.
  • 34'
    Overtreding van Mario Engels (Sparta Rotterdam).
  • 34'
    Hidde ter Avest (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 32'
  • 32'
    Schot met rechts van Gyrano Kerk (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Bart Ramselaar met een steekpass.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Gyrano Kerk (FC Utrecht) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Bart Ramselaar met een steekpass.
  • 29'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Othmane Boussaid (FC Utrecht) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Hidde ter Avest met een voorzet.
  • 27'
    Schot met links van Mario Engels (Sparta Rotterdam) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Bryan Smeets met een steekpass.
  • 26'
    Quinten Timber (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 26'
    Overtreding van Abdou Harroui (Sparta Rotterdam).
  • 25'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Gyrano Kerk (FC Utrecht) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Othmane Boussaid.
  • 23'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Othmane Boussaid (FC Utrecht) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Willem Janssen.
  • 16'
    Mario Engels (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 16'
  • 13'
    Schot met rechts van Bart Ramselaar (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Othmane Boussaid.
  • 12'
    Buitenspel Sparta Rotterdam. Vito van Crooij met de pass, maar Adil Auassar staat buitenspel.
  • 11'
    Abdou Harroui (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 11'
  • 11'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Adam Maher (FC Utrecht) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 10'
    Buitenspel Sparta Rotterdam. Vito van Crooij met de pass, maar Mario Engels staat buitenspel.
  • 9'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Adrián Dalmau (FC Utrecht) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Adam Maher met een voorzet uit een corner.
  • 8'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Bart Vriends over de achterlijn.
  • 8'
    Doelpoging van Bart Ramselaar (FC Utrecht)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mark van der Maarel.
  • 8'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Hidde ter Avest (FC Utrecht) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Othmane Boussaid met een voorzet.
  • 6'
    Doelpoging van Adam Maher (FC Utrecht)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Gyrano Kerk.