Bingoal Stadion Den Haag (‘s-Gravenhage)

Live verslag ADO - Feyenoord

DOELPUNT FEYENOORD!

• 69'
      Doelpunt! ADO Den Haag 3, Feyenoord 2. Kopbal van Nicolai Jørgensen (Feyenoord) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Ridgeciano Haps met een voorzet.
  • 68'
    Corner voor ADO Den Haag. De bal gaat via Marcos Senesi over de achterlijn.
  • 67'
    Doelpoging van Youness Mokhtar (ADO Den Haag)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Boy Kemper.
  • 66'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Lutsharel Geertruida (Feyenoord) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van João Teixeira.
  • 64'
    Overtreding van Milan van Ewijk (ADO Den Haag).
  • 64'
    João Teixeira (Feyenoord) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 62'
    Overtreding van Kees de Boer (ADO Den Haag).
  • 62'
    Leroy Fer (Feyenoord) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 62'
    Schot met rechts van Michiel Kramer (ADO Den Haag) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Boy Kemper.
  • 60'
    Overtreding van Gianni Zuiverloon (ADO Den Haag).
  • 60'
    Nicolai Jørgensen (Feyenoord) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.