•
    Wedstrijd afgelopen, Sparta Rotterdam 2, VVV-Venlo 0.

DOELPUNT SPARTA!

• 66'
      Doelpunt! Sparta Rotterdam 2, VVV-Venlo 0. Schot met links van Bryan Smeets (Sparta Rotterdam) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Abdou Harroui met een voorzet.
  • 65'
    Schot met rechts van Anastasios Donis (VVV-Venlo) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Vito van Crooij.
  • 65'
    Corner voor Sparta Rotterdam. De bal gaat via Tristan Dekker over de achterlijn.
  • 65'
    Doelpoging van Bryan Smeets (Sparta Rotterdam)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sven Mijnans met een steekpass.
  • 62'
       Wissel bij VVV-Venlo. Anastasios Donis komt in het veld voor Christos Donis.
  • 62'
       Wissel bij VVV-Venlo. Torino Hunte komt in het veld voor Josua John.
  • 61'
    Overtreding van Zinedine Machach (VVV-Venlo).
  • 61'
    Laros Duarte (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 61'
    Doelpoging van Sven Mijnans (Sparta Rotterdam)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Bryan Smeets.
  • 60'
    Corner voor Sparta Rotterdam. De bal gaat via Thorsten Kirschbaum over de achterlijn.
  • 60'
    Kopbal van Tom Beugelsdijk (Sparta Rotterdam) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Laros Duarte met een voorzet.
  • 59'
  • 58'
    Schot met rechts van Leon Guwara (VVV-Venlo) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 58'
    Corner voor VVV-Venlo. De bal gaat via Dirk Abels over de achterlijn.
  • 58'
    Doelpoging van Josua John (VVV-Venlo)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Zinedine Machach.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Bryan Smeets.
  • 55'
      Danny Post (VVV-Venlo) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 55'
  • 55'
    Overtreding van Danny Post (VVV-Venlo).
  • 54'
    Overtreding van Dirk Abels (Sparta Rotterdam).
  • 54'
    Leon Guwara (VVV-Venlo) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Dirk Abels.
  • 50'
    Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
  • 49'
  • 49'
    Laros Duarte (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Abdou Harroui (Sparta Rotterdam) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Lennart Thy.