Tobias Pachonik (VVV-Venlo) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
    Buitenspel VVV-Venlo. Thorsten Kirschbaum met de pass, maar Anastasios Donis staat buitenspel.
       Wissel bij PEC Zwolle. Yuta Nakayama komt in het veld voor Virgil Misidjan.
  • 84'
    Corner voor VVV-Venlo. De bal gaat via Thomas Lam over de achterlijn.
  • 81'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Vito van Crooij (VVV-Venlo) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Anastasios Donis.
  • 80'
       Wissel bij VVV-Venlo. Jafar Arias komt in het veld voor Christian Kum.
  • 79'
  • 79'
    Vito van Crooij (VVV-Venlo) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

DOELPUNT PEC!

• 78'
    Doelpunt! PEC Zwolle 2, VVV-Venlo 1. Thomas Lam (PEC Zwolle) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 77'
    Beslissing VAR: penalty PEC Zwolle.
  • 75'
    Strafschop veroorzaakt door Christian Kum (VVV-Venlo) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 75'
    Strafschop PEC Zwolle. Immanuel Pherai lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 75'
    Buitenspel VVV-Venlo. Roy Gelmi met de pass, maar Georgios Giakoumakis staat buitenspel.
  • 73'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Kopbal van Sam Kersten (PEC Zwolle) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied. Op aangeven van Immanuel Pherai met een voorzet uit een corner.
  • 73'
       Wissel bij VVV-Venlo. Wassim Essanoussi komt in het veld voor Danny Post , die niet verder kan door een blessure.
  • 73'
    Corner voor PEC Zwolle. De bal gaat via Tobias Pachonik over de achterlijn.
  • 71'
    Corner voor PEC Zwolle. De bal gaat via Thorsten Kirschbaum over de achterlijn.
  • 71'
    Kopbal van Slobodan Tedic (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Kenneth Paal met een voorzet.
  • 70'
    Overtreding van Vito van Crooij (VVV-Venlo).
  • 70'
    Dean Huiberts (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.

DOELPUNT VVV!

• 68'
      Doelpunt! PEC Zwolle 1, VVV-Venlo 1. Schot met links van Roy Gelmi (VVV-Venlo) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek uit een corner.
  • 68'
    Doelpoging van Georgios Giakoumakis (VVV-Venlo)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 68'
    Kopbal van Danny Post (VVV-Venlo) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Vito van Crooij met een voorzet.
  • 67'
    Corner voor VVV-Venlo. De bal gaat via Sam Kersten over de achterlijn.
  • 67'
    Doelpoging van Simon Janssen (VVV-Venlo)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Vito van Crooij.