Wedstrijd afgelopen, Ajax 4, Sparta Rotterdam 2.

DOELPUNT AJAX!

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Ajax 3, Sparta Rotterdam 0.

• 45' +3
      Doelpunt! Ajax 3, Sparta Rotterdam 0. Schot met rechts van Perr Schuurs (Ajax) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Dusan Tadic vanuit een dood spelmoment.
  • 45' +2
    Overtreding van Jeffry Fortes (Sparta Rotterdam).
  • 45' +2
    Ryan Gravenberch (Ajax) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 43'
    Schot met links van Daley Blind (Ajax) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Antony.
  • 42'
    Buitenspel Ajax. Daley Blind met de pass, maar Edson Álvarez staat buitenspel.
  • 42'
    Corner voor Ajax. De bal gaat via Mica Pinto over de achterlijn.
  • 42'
    Doelpoging van Antony (Ajax)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Daley Blind met een voorzet.
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Antony (Ajax) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Jurriën Timber.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Edson Álvarez (Ajax) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Dusan Tadic met een voorzet.