Eerste helft afgelopen, FC Groningen 0, FC Twente 2.
    Overtreding van Jørgen Strand Larsen (FC Groningen).
  • 45'
    Kik Pierie (FC Twente) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
    Doelpoging van Luka Ilic (FC Twente)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Godfried Roemeratoe.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Godfried Roemeratoe (FC Twente) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 43'
    Corner voor FC Twente. De bal gaat via Ko Itakura over de achterlijn.
  • 41'
    Corner voor FC Twente. De bal gaat via Jørgen Strand Larsen over de achterlijn.
  • 40'
    Corner voor FC Twente. De bal gaat via Bart van Hintum over de achterlijn.
  • 39'
  • 34'
    Schot met rechts van Tomas Suslov (FC Groningen) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Mo El Hankouri.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Danilo (FC Twente) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Gijs Smal met een voorzet uit een corner.
  • 31'
    Corner voor FC Twente. De bal gaat via Ahmed El Messaoudi over de achterlijn.
  • 29'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ko Itakura (FC Groningen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Tomas Suslov vanuit een dood spelmoment.
  • 28'
    Tomas Suslov (FC Groningen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 28'
    Overtreding van Godfried Roemeratoe (FC Twente).
  • 28'
    Azor Matusiwa (FC Groningen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
    Overtreding van Queensy Menig (FC Twente).
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Gabriel Gudmundsson (FC Groningen) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Ahmed El Messaoudi vanuit een dood spelmoment.
  • 27'
    Alessio Da Cruz (FC Groningen) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 27'
    Overtreding van Thijs van Leeuwen (FC Twente).
  • 23'
    Schot met rechts van Mo El Hankouri (FC Groningen) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Azor Matusiwa.

DOELPUNT TWENTE!

• 21'
      Doelpunt! FC Groningen 0, FC Twente 2. Schot met rechts van Thijs van Leeuwen (FC Twente) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Luka Ilic.
  • 17'
  • 17'
  • 16'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Damil Dankerlui (FC Groningen) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 15'
    Doelpoging van Danilo (FC Twente)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 15'
    Schot met links van Jørgen Strand Larsen (FC Groningen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.