Wedstrijd voorbij, Sparta Rotterdam 6, ADO Den Haag 0.

Tweede helft voorbij, Sparta Rotterdam 6, ADO Den Haag 0.
  • 90' +2
    Corner voor Sparta Rotterdam. Veroorzaakt door Luuk Koopmans.
  • 90' +2
    Schot met links van Laros Duarte (Sparta Rotterdam) gered door de keeper! De poging van rechts, vanaf grote afstand werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Sven Mijnans.
  • 90' +2
    Corner voor Sparta Rotterdam. Veroorzaakt door Lassana Faye.
  • 88'
    Corner voor Sparta Rotterdam. Veroorzaakt door Dario Del Fabro.
  • 87'
    Deroy Duarte (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 87'
    Overtreding van Samy Bourard (ADO Den Haag).
  • 87'
    Schot met links van Danzell Gravenberch (Sparta Rotterdam) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dirk Abels.

DOELPUNT SPARTA!

• 84'
      Doelpunt! Sparta Rotterdam 6, ADO Den Haag 0. Schot met links van Mario Engels (Sparta Rotterdam) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
  • 82'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Deroy Duarte (Sparta Rotterdam) vanaf de linkerkant van het doelgebied links naast het doel. Op aangeven van Dirk Abels met een voorzet.
  • 81'
    Doelpoging van Laros Duarte (Sparta Rotterdam)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Dirk Abels.
  • 80'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Adil Auassar (Sparta Rotterdam) van buiten het strafschopgebied te hoog.

• 58'
      Doelpunt! Sparta Rotterdam 4, ADO Den Haag 0. Schot met links van Lennart Thy (Sparta Rotterdam) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Deroy Duarte.
  • 57'
    Kopbal van Bryan Smeets (Sparta Rotterdam) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dirk Abels met een voorzet.

• 55'
      Doelpunt! Sparta Rotterdam 3, ADO Den Haag 0. Schot met links van Abdou Harroui (Sparta Rotterdam) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Bryan Smeets.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Deroy Duarte (Sparta Rotterdam) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied te hoog en te ver naar links uit een corner.
  • 54'
    Doelpoging van Deroy Duarte (Sparta Rotterdam)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Bryan Smeets.
  • 54'
    Corner voor Sparta Rotterdam. Veroorzaakt door Milan van Ewijk.

• 52'
      Doelpunt! Sparta Rotterdam 2, ADO Den Haag 0. Kopbal van Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Mica Pinto met een voorzet.
  • 50'
    Kopbal van Dario Del Fabro (ADO Den Haag) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Dante Rigo.
  • 50'
    Overtreding van Dirk Abels (Sparta Rotterdam).
  • 50'
    Vicente Besuijen (ADO Den Haag) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 48'
    Buitenspel Sparta Rotterdam. Deroy Duarte met de pass, maar Lennart Thy staat buitenspel.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Samy Bourard (ADO Den Haag) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van David Lennart Philipp.
  • 47'
    Overtreding van Adil Auassar (Sparta Rotterdam).
  • 47'
    Samy Bourard (ADO Den Haag) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 46'
    Overtreding van Michael Heylen (Sparta Rotterdam).
  • 46'
    Nikolaos Karelis (ADO Den Haag) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45'
      Tweede helft begint Sparta Rotterdam 1, ADO Den Haag 0.
  • 45'
       Wissel bij ADO Den Haag. David Lennart Philipp komt in de plaats van Ravel Morrison.