Cody Gakpo (PSV) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
    Buitenspel PEC Zwolle. Immanuel Pherai met de pass, maar Reza Ghoochannejhad staat buitenspel.
      Dean Huiberts (PEC Zwolle) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
    Overtreding van Dean Huiberts (PEC Zwolle).
  • 42'
    Olivier Boscagli (PSV) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Immanuel Pherai (PEC Zwolle) vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts.

DOELPUNT PSV!

• 38'
      Doelpunt! PEC Zwolle 0, PSV 3. Schot met rechts van Donyell Malen (PSV) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Cody Gakpo.
  • 36'
    Destan Bajselmani (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 36'
    Overtreding van Cody Gakpo (PSV).
  • 35'
  • 35'
    Denzel Dumfries (PSV) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 35'
    Buitenspel PSV. Mario Götze met de pass, maar Donyell Malen staat buitenspel.
  • 33'
  • 33'
    Ibrahim Sangaré (PSV) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 32'
    Overtreding van Sai van Wermeskerken (PEC Zwolle).
  • 32'
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Destan Bajselmani (PEC Zwolle) van buiten het strafschopgebied links naast het doel vanuit een dood spelmoment.
  • 31'
    Overtreding van Philipp Max (PSV).
  • 31'
    Clint Leemans (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 30'
    Corner voor PEC Zwolle. Veroorzaakt door Olivier Boscagli.
  • PENALTY GEMIST!

• 29'
    Penalty wordt gered! Reza Ghoochannejhad (PEC Zwolle) mist deze geweldige kans, Schot met links gered in het midden van het doel.
  • 29'
    Strafschop PEC Zwolle. Reza Ghoochannejhad lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 29'
    Strafschop veroorzaakt door Timo Baumgartl (PSV) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 26'
    Hands van Destan Bajselmani (PEC Zwolle).
  • 25'
    Schot met rechts van Mauro Júnior (PSV) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 24'
    Kopbal van Jesper Drost (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Reza Ghoochannejhad met een kopbal.
  • 24'
    Doelpoging van Clint Leemans (PEC Zwolle)! Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Sai van Wermeskerken.
  • 21'
    Gemiste doelpoging. met een doelpoging van Timo Baumgartl (PSV) vanaf de linkerkant van het doelgebied links naast het doel. Op aangeven van Ibrahim Sangaré uit een corner.
  • 21'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ibrahim Sangaré (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Philipp Max met een voorzet uit een corner.
  • 20'
    Corner voor PSV. Veroorzaakt door Michael Zetterer.
  • 20'
    Schot met rechts van Cody Gakpo (PSV) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Pablo Rosario.