'Grote gelijk van Ten Hag? Pogba kost Juventus duizelingwekkend bedrag per minuut

15 maart 2023, 08:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag zag Paul Pogba in de afgelopen zomer vertrekken bij Manchester United. De Fransman had een aflopend contract bij The Red Devils, maar de Nederlandse coach heeft ook geen poging meer gewaagd om dat te verlengen. Hij wilde alleen spelers die graag op Old Trafford wilden zijn. Met terugwerkende kracht krijgt hij mogelijk gelijk, want de 29-jarige middenvelder is bij Juventus vooralsnog een blok aan het been.

La Gazzetta dello Sport heeft berekend hoeveel Pogba tot dusver kost per minuut: liefst 228.571 euro. Pogba kampte met verschillende blessures en de roze sportkrant noemde hem om die reden niet voor niets 'een grote flop'. La Rebubblica komt tot dezelfde conclusie over de Fransman, die tot dusver slechts twee officiële duels in de Serie A speelde.

Toch slaagde hij erin om nog negatief in het nieuws te komen, want voor het duel met SC Freiburg in de Europa League werd hij disciplinair geschorst. Anderhalve week na zijn officiële rentree bij de Oude Dame kwam hij te laat bij een training van Juventus en werd daarom niet opgenomen in de wedstrijdselectie. Vervolgens was hij in het weekend opnieuw afwezig met spierklachten.

Lees ook: Paul Pogba verpest het voor zichzelf en wordt disciplinair gestraft

Een dag voor zijn dertigste verjaardag weigerde Pogba op de foto's te gaan met fans, die op hem stonden te wachten op een handtekening of selfie. Daardoor wordt zijn populariteit bij de achterban van het dit seizoen toch al geplaagde Juventus steeds minder. Hoewel hij ook aangaf flink te balen van zijn blessureleed, zou Juventus serieus overwegen om de peperdure verbintenis te ontbinden, als de situatie zo zorgelijk blijft. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen