'Bayern slaat enorme slag op transfermarkt, slecht nieuws voor Blind?'

30 januari 2023, 14:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bayern München staat op het punt een grote slag te slaan op de transfermarkt. Als we David Ornstein moeten geloven, gaat João Cancelo op huurbasis de overstap maken van Manchester City naar de huidige koploper van Duitsland.

Bayern München kan een extra optie voor de backposities goed gebruiken. De Duitse grootmacht haalde afgelopen zomer weliswaar Noussair Mazraoui nog naar München, maar de oud-speler van Ajax staat voorlopig buitenspel. Met de komst van Cancelo haalt Bayern München niet alleen een vervanger voor Mazraoui, maar speelt het ook alvast in op het mogelijke vertrek van Benjamin Pavard in de zomer. De Franse wereldkampioen van 2018 is in het bezit van een contract tot de zomer van 2024 en staat naar verluidt in de belangstelling van FC Barcelona.

Cancelo maakte in de zomer van 2019 de overstap van Juventus naar Manchester City en groeide onder trainer Pep Guardiola uit tot een van de beste vleugelverdedigers op de Europese velden. Cancelo was lang niet weg te denken uit de basiself van de Spaanse oefenmeester, maar de laatste tijd zit hij vaker wel dan niet op de bank. In de laatste drie wedstrijden van Manchester City kwam Cancelo zelfs geen minuut in actie. Bayern München gaat dus mogelijk van de situatie profiteren. Volgens Ornstein is het de bedoeling dat Cancelo in ieder geval de rest van dit seizoen uitkomt voor Bayern. De Duitse grootmacht bedingt mogelijk ook een optie tot koop.

Blind

Hoewel Cancelo door Bayern München mogelijk gepresenteerd zal worden als versterking voor de rechtsbackpositie, kan zijn komst slecht nieuws betekenen voor Daley Blind. De Nederlander zette onlangs zijn handtekening onder een halfjarig contract bij Bayern München, maar wacht nog op zijn eerste minuten in een officiële wedstrijd. Cancelo kan zowel rechts als links uit de voeten. Blind moet in Zuid-Duitsland ook al Alphonso Davies voor zich dulden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die is gehaald om te babysitten op de nederlanders daar

ChrisGeuze14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dacht hij samen met papa blind en vele mede supporters dat hij gehaald was om veel te spelen? Wordt wakker iedereen. Ik heb het idee dat alleen supporters van alle clubs behalve Ajax het zagen. Enkele supporters van Ajax wel dus

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen