Zerrouki is zware teleurstelling te boven: "Pittige gesprekken gevoerd"

14 januari 2023, 21:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ramiz Zerrouki kreeg deze week een grote teleurstelling te verwerken. De middenvelder van FC Twente zag hoe zijn club een voor hem mooie transfer naar Feyenoord definitief blokkeerde. Trainer Ron Jans erkent dat hij het daar even zwaar mee had, maar zag hem richting de topper tegen Ajax ook weer bijdraaien. 

"Je kunt meestal in één oogopslag zien wat iemand uitstraalt", begon Jans voor de camera van ESPN. "Waar Ramiz woensdag voor het eerst weer op de training kwam nog wel uitstraalde dat hem iets dwars zat, was dat vrijdag al minder. En vandaag was het helemaal niet zo. Ik heb er vandaag ook geen woord met hem over gesproken, want we hebben iets moois te doen", doelde hij op de kraker tegen concurrent Ajax.

'Getergde' Streuer

Ook Jan Streuer liet zich deze week tegenover RTV Oost nog één keer uit over de hele transfersoap, waarin hij in de media soms een wat getergde indruk maakte. "Dat ben ik vrij snel", reageerde de technisch directeur met een glimlach. "Dat is misschien niet altijd terecht. Maar dat we al twee, drie keer eerder hebben gezegd dat we het niet doen, en Feyenoord iedere keer weer terugkomt... Maargoed, dat hoort bij het voetbal en moeten we ook accepteren. Het was een serieus bod, absoluut, maar geen bod dat we niet konden weigeren."

"Ik denk dat we geen andere keuze hadden", zei hij over het weigeren van de aanbiedingen uit Rotterdam. "Heel voetbalkennend Nederland zegt dat Twente gelijk heeft. We hebben ambitie uitgesproken en als je dan een van je beste spelers gaat verkopen aan een concurrent, dan komt dat heel slecht over." Streuer zelf moest wel even met Zerrouki om tafel. "We hebben wel een paar pittige gesprekken gevoerd, maar daar heb ik alle respect voor. Als ik speler zou zijn, zou ik hetzelfde zeggen. Maar tot nu toe heeft hij laten zien dat hij een geweldige prof is."

Lees ook: 'Feyenoord ziet in eenmalig international alternatief voor Zerrouki'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen