'Gio' beseft dat er dinsdag gewonnen moet worden

16 oktober 2017, 19:55

Winst, dat is waar het voor Feyenoord om draait in de Champions League-wedstrijd tegen Shaktar Donetsk. De ploeg uit Oekraïne heeft drie punten meer dan de Rotterdammers, die een resultaat in De Kuip daardoor hard nodig hebben. Trainer Giovanni van Bronckhorst legt zijn ploeg dan ook druk op voor de ontmoeting.

"Als wij verder willen komen in Europa, moeten we morgen resultaat halen. Als we niet winnen, wordt het wel heel moeilijk. We zullen morgen dan ook vol voor de winst gaan", sprak hij klare taal op het persmoment. "Mochten we thuis niet winnen van Shakhar, dan zullen we een van de andere wedstrijden moeten winnen, maar die zijn allemaal lastig. Deze groep is gewoon een enorme uitdaging voor ons, met drie tegenstanders die in hun eigen land ruim aan kop gaan met veel goals voor en weinig tegen."

Shaktar mag dan in Nederland minder groot van naam zijn dan Manchester City en Napoli, maar dat betekent niet dat die ploeg een makkelijke tegenstander is voor de Rotterdammers. "Ze hebben thuis gewonnen van Napoli en pas in de slotfase verloren van Manchester City. Beide wedstrijden heb ik gezien en mijn conclusie is dat ze echt een heel goede ploeg hebben. Shakhtar is een frivool team, met veel techniek, diepgang en de Braziliaanse dribbelaars voorin. Dat zullen ze dinsdag ook laten zien, verwacht ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen