Vlap baalt van zijn gemiste kans, maar is blij met speeltijd

16 oktober 2017, 09:30

SC Heerenveen ging zaterdagavond onderuit tegen FC Utrecht. Dat was wellicht anders geweest als invaller Michel Vlap zijn grote kopkans twintig minuten voor het einde wel had benut. "Als het wel een doelpunt is, sta je te springen en wordt het misschien nog wel 3-3", baalde de hoofdrolspeler.

In zijn eerste serieuze invalbeurt van het seizoen, tegen ADO Den Haag deed hij slechts één minuut mee, wilde de middenvelder van zich doen spreken. "Ik heb hard gewerkt voor deze invalbeurt, wilde zo goed mogelijk voor de dag komen, echt mijn stempel drukken op de wedstrijd. Ik zag die bal van Reza Ghoochannejhad komen en wilde 'm in de korte hoek knikken. Helaas, net naast. Daar baal ik van", vertelde Vlap tegenover de Leeuwarder Courant.

Ondanks zijn gemiste kans en de 3-1-nederlaag, was de invalbeurt ook goed nieuws voor Vlap. "Het gevoel is dubbel, want ik ben blij dat ik een halfuur speeltijd kreeg. Ik heb het gevoel dat ik steeds dichter bij een basisplaats kom, de trainer laat ook weten dat het goed gaat. Als ik de volgende keer weer zo'n dikke kans krijg, weet ik zeker dat het wel raak is."

Afgelopen week werd de jeugdinternational in verband gebracht met een transfer. FC Twente en Heracles Almelo zouden naar verluidt interesse hebben. "Maar ik speel nu veertien jaar bij Heerenveen, ik ben een jongen van de club. We zien wel wat er gebeurt, ik heb geen idee. Ik ga er sowieso alles aan doen om minuten te maken op het hoogste niveau."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen