Mourinho en Klopp vliegen elkaar verbaal in de haren

14 oktober 2017, 16:34

Ook na het laatste fluitsignaal bij de wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United ging de strijd tussen Jürgen Klopp en José Mourinho door. De coaches, die elkaar na de puntendeling geen blik waardig gunden, waren het niet eens met elkaars mening over de wedstrijd (0-0).

Klopp baalde van het feit dat United zo verdedigend acteerde op Anfield. "Zo kun je zeker niet spelen bij Liverpool, maar voor Manchester United is dat oké", sneerde de coach. "United kwam voor een punt en die hebben ze gekregen. Het was duidelijk dat United op de defensie leunde. Wij waren dominant en ik ben tevreden met ons spel. We kunnen beter, maar in deze wedstrijd was het moeilijk."

Manchester United produceerde maar één doelpoging in de wedstrijd, maar José Mourinho vond het optreden van zijn team desondanks niet karig. "We kwamen voor drie punten", zegt de Portugees. "We hadden in de tweede helft wel moeite met het creëren van kansen. Ik wachtte tot Jürgen aanvallender ging wisselen, maar hij liet de drie defensief sterke spelers op het middenveld staan", doelt hij op Georginio Wijnaldum, Emre Can en Jordan Henderson. "Dat middenveld was sterker dan mijn middenveld."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen