Zidane voor de honderdste keer op de Real Madrid-bank

14 oktober 2017, 10:50

De uiterst succesvolle Zinedine Zidane zit zaterdag voor de honderdste keer op de bank bij Real Madrid, dat het opneemt tegen Getafe CF. Voorzitter Florentino Perez is lovend over de Franse coach en stelt dat de oefenmeester de filosofie van De Koninklijke perfect uitdraagt.

Zidane streek in januari 2016 neer bij Real, waarvoor hij in het verleden als speler ook van grote waarde was geweest. "Zinedine is puur talent", looft de voorzitter. "Hij werkt hard en maakt offers. Hij zoekt altijd naar perfectie en wil altijd winnen, maar is ook humaan en heeft voor iedereen respect. Hij is een rolmodel voor onze spelers en draagt de essentie van onze club perfect uit. Als coach heeft hij met onze club alles gewonnen, net als hij deed als speler."

Zidane won met Real al twee keer de Europese Super Cup, de Wereldbeker, twee keer de Champions League, één landstitel en de Spaanse beker. "Toch weet Zidane dat de club altijd meer wil winnen", zegt Perez. "Hij blijft dan ook met verantwoordelijkheid, motivatie en enthousiasme werken. Wij weten dat ons team in goede handen is bij hem."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen