Bild grijnst: "Holland boekt zomervakantie voor 2018"

11 oktober 2017, 13:25

Het Nederlands elftal ontbreekt op het wereldkampioenschap 2018. Dat is na het mislopen van het Europeeskampioenschap 2016 een nieuwe dreun. Dat Oranje - op de voorbije WK's tweede en derde - er niet bij is, is ook de buitenlandse media opgevallen.

De kop van Bild spreekt het meest tot de verbeelding. "Holland boekt zomervakantie voor 2018", schrijft de boulevardkrant. "Alleen een overwinning met zeven goals verschil had Oranje nog in de play-offs gebracht. Twee jaar geleden ontbrak Oranje ook al op het EK."

Veel media focussen zich ook op Robben. Zo is de kop van Der Kicker. "Robben bleef ver verwijderd van een voetbalwonder." The Daily Mail richt zich meer op de toekomst van Oranje. "Geen mirakel. Nederland kon niet opstaan uit de dood, en wakker worden om de toekomst zonder WK en zonder Arjen Robben te vermijden."

Het Laatste Nieuws uit België zag eveneens in dat een stunt nooit tot de opties behoorden voor Oranje. "Dicht bij een voetbalwonder kwamen de troepen van Dick Advocaat nooit. De afscheidnemende Arjen Robben maakte beide doelpunten: 2-0. Geen WK dus voor onze noorderburen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen