Groep G: Spanje plaatst zich voor WK, gelijkspel Italië

6 oktober 2017, 22:50

Spanje heeft zich vrijdagavond geplaatst voor het WK 2018 in Rusland. In eigen land werd vrij gemakkelijk met 3-0 gewonnen van Albanië. Italië kreeg een flinke domper te verwerken. Tegen Macedonië werd namelijk met 1-1 gelijkgespeeld.

Spanje-Albanië

Voor Spanje was de opdracht duidelijk vrijdag: winnen. De thuisploeg kwam goed uit de startblokken want dankzij een treffer van Rodrigo was er na zestien minuten de 1-0 voorsprong. Daarna ging het snel, want binnen een half uur bouwde Spanje die voorsprong uit naar 3-0. Isco tekende voor de tweede Spaanse treffer en nummer drie kwam op naam van Thiago Alcantara te staan.

Het leek een voorbode voor een monsterscore, maar na rust zakte Spanje wat in en werd er vervolgens niet meer gescoord. Door de zege is Spanje zeker van deelname aan het WK. Het verschil met de nummer twee Italië bedraagt nu vijf punten.

Italië-Macedonië

Daar leek het lange tijd bij te blijven, maar omdat Italië de voorsprong niet verder uitbreidde kon Macedonië terug in de wedstrijd komen. Een kwartier voor tijd zorgde Aleksandar Trajkovski voor de gelijkmaker. Italië wist dat vervolgens niet meer recht te zetten en moet daardoor genoegen nemen met plek twee in groep G. 

Liechtenstein-Israël

Zowel Liechtenstein als Israël maakte bij voorbaat al geen kans meer op deelname aan het WK. Liechtenstein wacht daarbij nog altijd op het eerste punt, want ook van Israël werd verloren. Eitan Tibi maakte na 21 minuten spelen het enige doelpunt van de wedstrijd: 0-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen