Stones hoopt dat Engeland een voorbeeld aan City neemt

4 oktober 2017, 10:57

Engeland kan een graantje meepikken van het huidige succes van Manchester City. Verdediger John Stones denkt dat de nationale ploeg het spel van The Citizens kan kopiëren. "Engeland heeft de juiste spelers om daarin te slagen", vertelt hij.

"Het is moeilijk om het spel dat clubs spelen exact over te nemen", realiseert Stones zich tegenover Sky Sports. "Maar we streven ernaar om een bepaald spel te kopiëren. Zoals we dat bijvoorbeeld van Manchester City doen. Alleen is het soms lastig om dat in een korte periode op een juiste manier te vertalen."

Toch hoopt Stones dat de aanvallende speelstijl van Pep Guadiola - Manchester City maakte 22 goals in de eerste zeven duels van de Premier League - in elk geval overwaait naar de nationale ploeg van Engeland. "Zolang Engeland wint en de nul houdt, gaat het goed. Maar we moeten wel zorgen dat we ons als team blijven ontwikkelen."

Met nog twee duels te gaan lijkt Engeland bijna zeker van kwalificatie voor het WK. De ploeg van Gareth Southgate heeft twintig punten na acht groepsduels, terwijl achtervolger Slowakije op vijftien blijft steken. De laatste tegenstanders van Engeland zijn Slovenië en Litouwen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen