Leipzig maakt zich zorgen om Werner: "Spelen onmogelijk"

3 oktober 2017, 20:30

RB Leipzig maakt zich zorgen over de situatie van Timo Werner. De spits kreeg tijdens het Champions League-duel met Besiktas last van draaiduizeligheid en werd daarom al vroeg naar de kant gehaald. Werner is daarom ook afwezig tijdens de aankomende interlands van Duitsland.

Werner had tijdens het duel met Besiktas zichtbaar last van de het lawaai en de fluitconcerten van de supporters van de Turkse club. Achteraf liet trainer Ralp Hasenhuttl weten dat zijn spits met duizeligheid en ademhalingsproblemen kampte. Daarom werd hij ook tegen 1. FC Köln buiten de selectie gehouden. "Het is onmogelijk voor hem om nu wedstrijden te spelen", aldus Hasenhuttl.

Technisch directeur Ralf Rangnick laat aan het Duitse Kicker weten dat er nog geen verbetering is opgetreden bij Werner. "We maken ons zorgen. Vrijdag kreeg hij dezelfde symptomen. Maar het heeft nu geen zin om erover te gaan speculeren. We moeten dit nu goed uit gaan zoeken en de juiste oplossing vinden. Het is niet verstandig om hem naar de nationale ploeg te sturen zolang we geen diagnose hebben", legt hij het besluit uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen