Goal Lens en assist Babel niet genoeg voor winst Besiktas

1 oktober 2017, 20:25

Titelverdediger Besiktas haakt momenteel af bij Galatasaray in de Turkse competitie, de achterstand bedraagt inmiddels vijf punten. In eigen huis kwam het ondanks een assist van Ryan Babel en een treffer van Jeremain Lens niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Trabzonspor.

Besiktas kwam goed uit de startblokken. Anderson Talisca speelde de bal in op Babel, die hem goed klaarlegde met de hak. De Braziliaan drukte vervolgens uitstekend af. Olcay Sahan maakte de goal al snel weer ongedaan met een lage schuiver. 

Na een uur spelen hervond Besiktas de voorsprong. Talisca speelde de bal dit keer naar Lens, die hem heerlijk richting de bovenhoek pegelde. De weg naar de zege leek open te liggen, maar via de paal kopte Hugo Rodallega tien minuten voor tijd toch de gelijkmaker binnen.

Goztepe - Istanbul Basaksehir 0-2

Eljero Elia stond in de basis bij Istanbul BB dat na een halfuur in korte tijd twee keer toesloeg. Eerst was het Alexandru Epureanu en vervolgens prikte Emmanuel Adebayor ook zijn treffer mee. Pas vlak voor tijd kon Goztepe via een strafschop van Adis Jahovic iets terugdoen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen