Galatasaray ontsnapt aan gelijkspel tegen Karabükspor

30 september 2017, 20:50

Het was spannend, maar uiteindelijk heeft Galatasaray toch drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Karabükspor. De Turkse topclub gaf een 2-0 voorsprong uit handen, maar won dankzij een late goal van Maicon met 3-2 van de laagvlieger.

Door doelpunten van Sofiane Feghouli en Maicon leidde Galatasaray binnen 22 minuten al met 2-0. Mustapha Yatabaré bracht Karabükspor in de 27ste minuut echter terug in de partij met de aansluitingstreffer. Het bleef vervolgens lang 2-1, totdat de bezoekers in de 84ste minuut een penalty mochten nemen. Deze werd benut door Yevhen Seleznyov (2-2). Galatasaray ging in de slotfase op jacht naar de winst en wist toch nog te scoren. Op aangeven van Feghouli zorgde Maicon met zijn tweede goal van de avond voor de 3-2 eindstand.

Galatasaray is met negentien punten uit zeven duels de koploper in Turkije. Kayserispor staat tweede met veertien punten, Besiktas en Göztepe delen met dertien punten de derde plek. Besiktas en Göztepe spelen zondag thuis tegen respectievelijk Trabzonspor en Istanbul Basaksehir.