Watzke looft Bosz: "Hij zal zeker niet ter discussie staan"

26 september 2017, 17:29

Hans-Joachim Watzke is blij dat Borussia Dortmund er afgelopen zomer in slaagde om Peter Bosz los te weken bij Ajax. De trainer presteert uitstekend in de Bundesliga, waar Dortmund bovenaan staat, en laat zijn ploeg daarnaast goed voetbal spelen.

Watzke toont zich in gesprek met het Duitse Bild zeer positief over de samenwerking met Bosz. De algemeen directeur noemt de transfer van Andrey Yarmolenko als voorbeeld. Ondanks dat de Nederlandse trainer de Oekraïner niet goed kende, stemde hij toch in met de deal.  "Dat geeft aan hoe groot het vertrouwen in elkaar hier is. Peter weet dat hij op ons kan vertrouwen en wij op hem. Ik verwacht dat er zeker nog tegenslagen zullen komen dit seizoen, maar zijn baan zal in ieder geval niet ter discussie staan", belooft Watzke.

De algemeen directeur vergelijkt Bosz met voormalig Dortmund-trainer Ottmar Hitzfeld. "Hij is een zeer slimme trainer. Hij is niet zo emotioneel als Jürgen Klopp, maar wel net zo evenwichtig als Hitzfeld. Daarnaast is hij verbindend en analystisch ingesteld", aldus Watzke.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen