Zidane gaat voor eerste overwinning bij Borussia Dortmund

25 september 2017, 22:53

Real Madrid slaagde er nog nooit in om met drie punten naar huis te gaan na een bezoek aan het Signal Iduna Park. De Spaanse topclub kende een tegenvallende seizoensstart, maar trainer Zinedine Zidane hoopt dat het duel met Dortmund de ommekeer kan zijn.

Real Madrid begon de competitie niet al te goed met puntenverlies tegen Real Betis, Levante en Valencia, waardoor de club inmiddels zeven punten achterstaat op FC Barcelona. In de Champions League loopt het vooralsnog beter voor de ploeg van Zidane. In de eerste speelronde werd van APOEL Nicosia gewonnen. "De Primera División is de moeilijkste competitie. Ik kijk veel buitenlands voetbal, maar de wedstrijden zijn nooit zo lastig als in Spanje", verdedigt Zidane de resultaten van Real tijdens de persconferentie van maandag.

Tegen Borussia Dortmund hoopt Real opnieuw drie punten te pakken. "We hebben een goed gevoel overgehouden aan de zege van afgelopen weekend. Het zal lastig worden. We hebben op bezoek bij Dortmund nog nooit gewonnen. Maar dit duel kan de ommekeer voor ons zijn", aldus Zidane.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen