Bosz houdt ook tegen Real vast aan succesvolle tactiek

25 september 2017, 20:46

Peter Bosz wil dat Borussia Dortmund ook tijdens het topduel met Real Madrid in de Champions League aanvallend voor de dag komt. De trainer boekt in de Bundesliga veel succes met zijn tactiek en ziet geen reden om dit tegen de Spaanse grootmacht te veranderen.

Het eerste groepsduel in de Champions League, tegen Tottenham Hotspur, verloor Dortmund met 3-1. De ploeg van Bosz kende echter een uitstekende generale door afgelopen weekend in de Bundesliga met 6-1 te winnen van Borussia Mönchengladbach. "We zijn goed in vorm op het moment dat we een zware tegenstander treffen. Ik kijk zelf graag naar Real Madrid omdat ze goed voetbal spelen. We kunnen onze tactiek zeker handhaven, maar dan moeten we het wel goed uitvoeren. Doen we dat niet dan wordt het een zware avond", aldus de Nederlandse trainer tijdens de persconferentie.

Real Madrid lijkt favoriet te zijn voor de clash, maar Bosz heeft vertrouwen in de kwaliteiten van zijn elftal. "We hebben respect voor Real Madrid en weten dat ze vorig seizoen de Champions League gewonnen hebben. Maar het is een nieuw seizoen en wij spelen thuis. Ik kijk in ieder geval uit naar de ontmoeting."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen