Eintracht Frankfurt-icoon Meier moet onder het mes

25 september 2017, 14:09

Voor Alexander Meier is het seizoen 2017/2018 vooralsnog een voetbaljaar om snel te vergeten. De spits van Eintracht Frankfurt wordt het gehele seizoen al geteisterd door een voetblessure en moet daarvoor nu een operatie ondergaan.

De 34-jarige spits kwam dit seizoen nog niet in actie, zijn optreden in de finale van de DFB Pokal van vorig seizoen is vooralsnog zijn laatste optreden geweest. Omdat zijn voetblessure dusdanig ernstig blijkt, ondergaat de spits op 26 september een operatie. "Ik hoef niet uit te leggen dat we diep geschokt zijn", reageert directeur Fredi Bobic. "We doen alles om hem te ondersteunen. Hij is onze aanvoerder die alles voor de club doet. Samen werken we er hard aan om hem weer te kunnen laten spelen."

Meier geldt als een icoon bij Eintracht Frankfurt. De spits speelt sinds 2004 voor de Duitse club en kwam sindsdien tot 136 goals in 378 wedstrijden. In het seizoen 2004/2005 werd hij topscorer van de Bundesliga. Meier beschikt over een aflopend contract bij Eintracht. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen