Nouri-situatie houdt Ajax nog steeds in zijn greep

23 september 2017, 12:39

De spelersgroep van Ajax gaat nog altijd gebukt onder de trieste situatie van Abdelhak Nouri, die op zaterdag 8 juli tegen Werder Bremen door hartfalen in elkaar stortte. Volgens trainer Marcel Keizer heeft de selectie van de Amsterdammers het er nog steeds erg moeilijk mee.

Het nieuws dat Nouri ernstige en blijvende hersenschade heeft opgelopen, hakte er keihard in bij de selectie van Ajax. "We hebben er nooit een excuus van gemaakt, maar dat betekent niet dat we er allemaal zomaar even overheen kunnen stappen", legt Keizer uit aan De Telegraaf. Zijn spelers hebben er nog altijd veel moeite mee, zegt de trainer. "Ik hoop dat men snapt dat dat logisch is."

"Donderdag was er iets van Appie op televisie", vervolgt de trainer. "Dat was prachtig om te zien, maar dan voel je ook weer hoe zwaar het allemaal is. Het blijft lastig, zo simpel is het. Je moet het niet onderschatten. We lopen een paar weekjes achter op schema." Keizer vindt bovendien dat de media te hard zijn geweest voor de selectie van Ajax na enkele teleurstellende resultaten in het begin van het seizoen. "De media waren best snel heel erg kritisch op deze groep spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen